Landelijk netwerk | regionale partners

Hardnekkige vlekken verwijderen?

Vlekken verwijderen

Wij hebben van hardnekkige vlekken verwijderen een kunst gemaakt.

Wilt u bijvoorbeeld oude vlekken uit stoffen bank verwijderen, vlekken uit autostoelen verwijderen of hardnekkige vlekken verwijderen uit uw tapijt? Heeft u alles al geprobeerd om deze vlekken te verwijderen, maar bood niets soelaas? Dan bent u bij Color Glo Benelux helemaal aan het juiste adres! Of het nu gaat om hardnekkige vlekken uit ​autostoelen​ verwijderen, uit het ​tapijt bij u op locatie of vlekken uit de ​bank​ verwijderen.

Ingedroogde vlekken verwijderen

Wij kunnen alle ingedroogde vlekken verwijderen zoals rode wijn, kauwgom of koffie. U kunt, na onze unieke vakkundige behandeling voor vlekken verwijderen, uw kostbare eigendommen meteen weer in gebruik nemen. Dat komt omdat we uitsluitend gebruikmaken van speciale, gepatenteerde producten uit de Verenigde Staten. In mum van tijd ziet uw auto of kamer er weer keurig uit. Onze producten zijn snel droog en milieuvriendelijk. De producten voldoen aan de allerhoogste eisen en zijn brandveilig en gecertificeerd. En niet onbelangrijk: het resultaat is echt verbluffend! Vraag naar de voorwaarden of ​bel​ ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vlekken verwijderen met ruim 35 jaar ervaring

Al sinds 1976 maakt Color Glo gebruik van gepatenteerde, milieuvriendelijke producten. Wij kunnen tegen lage kosten de vlekken uit uw bank verwijderen of hardnekkige vlekken uit autostoelen verwijderen. Niet alleen de bekleding, maar ook kunnen we vlekken verwijderen uit het kunststof van het interieur van uw auto of kamer. Naast vlekken verwijderen, houden we ons ook bezig met repareren, deodoriseren, reinigen of een compleet nieuw aanzien geven bij u op locatie. Restyling in iedere door u gewenste kleur is ook mogelijk. Neem snel contact​ op voor meer informatie over vlekken verwijderen door Color Glo.

Rooklucht en geurverwijdering

Wij beheersen de fijne kneepjes van rooklucht en geurverwijdering

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf die rooklucht en geurverwijdering kan uitvoeren op een unieke manier dan bent u bij Color Glo Benelux aan het juiste adres! Is er flink gerookt in uw auto of kamer? Hebben uw huisdieren nare luchtjes achtergelaten? Of wellicht hebben uw kinderen tijdens de reis een klein ongelukje gehad die een vervelend luchtje heeft nagelaten? U heeft alles al geprobeerd om van die nare penetrante lucht af te komen maar niets bood soelaas? Dan bent u bij Color Glo aan het juiste adres! Wij reinigen & deodoriseren het complete interieur van uw auto of kamer bij u op lokatie. Of het nou sigaretten, zware shag, wilde Havanna’s of chocolade bruine Labradors zijn geweest. U kunt, na onze unieke vakkundige behandeling met speciale, gepatenteerde producten uit de Verenigde Staten, uw kostbare eigendom meteen weer in gebruik nemen. Uw auto of kamer ruikt weer heerlijk fris. Onze producten zijn snel droog & milieuvriendelijk. Het resultaat is echt verbluffend!

Color Glo, al ruim 35 jaar een begrip in rooklucht en geurverwijdering!

Al sinds 1976 maakt Color Glo gebruik van gepatenteerde, milieuvriendelijke producten. Wij kunnen de bekleding en het kunststof van uw interieur van uw auto of kamer, tegen lage kosten, professioneel deodoriseren bij u op locatie. Het aanbrengen van een parfum (bijvoorbeeld een unieke leder parfum) is ook mogelijk. Onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen en zijn brandveilig en gecertificeerd. Vraag naar de voorwaarden of bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Testimonials

‘’We wisten niet wat we aan moesten met ons vale en muffe interieur. Met de standaard schoonmaakmiddelen konden we het niet schoner krijgen en met de beschadigingen in de bekleding wisten we ons al helemaal geen raad.’’

’’Wij zouden zo graag van die penetrante lucht af willen. Gewoon de deur open kunnen doen en dat alles weer lekker fris en als nieuw ruikt.’’

 

iso9001
milieu certificaat
world-class franchise 2014

©2017 ColorGlo