Landelijk netwerk | regionale partners

VLEK-, ROOK- EN GEURVERWIJDERING

Vlekverwijdering

Wij hebben van vlekverwijdering een kunst gemaakt

Hardnekkige vlekken in uw auto of op uw tapijt of bankstel? U heeft alles al geprobeerd om van die nare vlek af te komen maar niets bood soelaas? Dan bent u bij Color Glo Benelux helemaal aan het juiste adres! Wij verwijderen hardnekkige vlekken uit de bekleding van uw auto of tapijt bij u op lokatie. Of het nou rode wijn, kauwgom of koffie is geweest. U kunt, na onze unieke vakkundige behandeling met speciale, gepatenteerde producten uit de Verenigde Staten, uw kostbare eigendom meteen weer in gebruik nemen. Uw auto of kamer zien er weer keurig uit. Onze producten zijn snel droog & milieuvriendelijk. Het resultaat is echt verbluffend!

Al ruim 35 jaar professionele vlekverwijdering

Al sinds 1976 maakt Color Glo gebruik van gepatenteerde, milieuvriendelijke producten. Wij kunnen de bekleding en het kunststof van uw interieur van uw auto of kamer, tegen lage kosten, repareren, deodoriseren, reinigen of een compleet nieuw aanzien geven bij u op locatie. Restyling in iedere door u gewenste kleur is ook mogelijk. Onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen en zijn brandveilig en gecertificeerd. Vraag naar de voorwaarden of bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Testimonials

‘’We wisten niet wat we aan moesten met die vlekken. Met de standaard schoonmaakmiddelen konden we het niet weg krijgen en met de beschadigingen in de bekleding wisten we ons al helemaal geen raad.’’

’‘Het feestje was geslaagd allen wij zouden zo graag van die nare wijnvlekken af willen.’’

’‘Mijn zoontje van vier jaar had een flesje nagellak gevonden en besloten om onze TV en al ons meubilair van zijn handtekening te voorzien. Ik kon wel huilen. Gelukkig is dankzijn Color Glo alles weer perfect in orde gekomen.”

Allemaal veel gehoorde opmerkingen van onze klanten.

Color Glo reinigt, deodoriseert, herstelt, kleurt en renoveert dagelijks duizenden kostbare interieurs wereldwijd. ‘‘Color Glo werkt kwalitatief, snel en efficiënt en maakt alles weer zo goed als nieuw!

Rooklucht en geurverwijdering

Wij beheersen de fijne kneepjes van rooklucht en geurverwijdering

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf die rooklucht en geurverwijdering kan uitvoeren op een unieke manier dan bent u bij Color Glo Benelux aan het juiste adres! Is er flink gerookt in uw auto of kamer? Hebben uw huisdieren nare luchtjes achtergelaten? Of wellicht hebben uw kinderen tijdens de reis een klein ongelukje gehad die een vervelend luchtje heeft nagelaten? U heeft alles al geprobeerd om van die nare penetrante lucht af te komen maar niets bood soelaas? Dan bent u bij Color Glo aan het juiste adres! Wij reinigen & deodoriseren het complete interieur van uw auto of kamer bij u op lokatie. Of het nou sigaretten, zware shag, wilde Havanna’s of chocolade bruine Labradors zijn geweest. U kunt, na onze unieke vakkundige behandeling met speciale, gepatenteerde producten uit de Verenigde Staten, uw kostbare eigendom meteen weer in gebruik nemen. Uw auto of kamer ruikt weer heerlijk fris. Onze producten zijn snel droog & milieuvriendelijk. Het resultaat is echt verbluffend!

Color Glo, al ruim 35 jaar een begrip in rooklucht en geurverwijdering!

Al sinds 1976 maakt Color Glo gebruik van gepatenteerde, milieuvriendelijke producten. Wij kunnen de bekleding en het kunststof van uw interieur van uw auto of kamer, tegen lage kosten, professioneel deodoriseren bij u op locatie. Het aanbrengen van een parfum (bijvoorbeeld een unieke leder parfum) is ook mogelijk. Onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen en zijn brandveilig en gecertificeerd. Vraag naar de voorwaarden of bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Testimonials

‘’We wisten niet wat we aan moesten met ons vale en muffe interieur. Met de standaard schoonmaakmiddelen konden we het niet schoner krijgen en met de beschadigingen in de bekleding wisten we ons al helemaal geen raad.’’

’’Wij zouden zo graag van die penetrante lucht af willen. Gewoon de deur open kunnen doen en dat alles weer lekker fris en als nieuw ruikt.’’

 

iso9001
milieu certificaat
world-class franchise 2014

©2017 ColorGlo