Landelijk netwerk | regionale partners

RECONDITIONERING IN UW HUIS OF AUTO

Color Glo Benelux beheerst de fijne kneepjes van rooklucht en geurverwijdering. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat kan zorgen voor reconditionering, bent u op deze website op het juiste adres. Onder de term ‘reconditionering’ valt onder andere: een muffe geur ​in huis​ verwijderen en een rooklucht verwijderen uit ​auto’s.

Rooklucht verwijderen uit auto of rooklucht verwijderen uit huis

Is er flink gerookt in uw auto of woning? Hebben uw huisdieren daar nare luchtjes achtergelaten? Of hebben uw kinderen tijdens de autorit of thuis een klein ongelukje gehad dat een vervelend luchtje heeft nagelaten? Dan heeft u vast geprobeerd om de muffe geur in huis te verwijderen. Mochten uw inspanningen voor deze reconditionering niet baten? Dan bent u bij Color Glo aan het juiste adres!

Reconditioneren auto of woning

Wij verzorgen de reconditionering van het complete interieur van uw auto of kamer bij u op locatie. Of u nu een rooklucht wil verwijderen uit uw auto of een muffe geur in huis wilt verwijderen. U kunt, na onze unieke vakkundige reconditionering met speciale, gepatenteerde producten uit de Verenigde Staten, uw kostbare eigendom meteen weer in gebruik nemen. Na onze reconditionering ruikt uw auto of kamer weer heerlijk fris. Onze producten voor reconditionering zijn snel droog & milieuvriendelijk. Het resultaat is echt verbluffend!

Color Glo: al ruim 35 jaar een begrip in reconditionering

Al sinds 1976 maakt Color Glo gebruik van gepatenteerde, milieuvriendelijke producten. Wij kunnen de bekleding en het kunststof van uw interieur van uw auto of kamer, tegen lage kosten, professioneel deodoriseren bij u op locatie. Het aanbrengen van een parfum (bijvoorbeeld een unieke leder parfum) is ook mogelijk. Onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen en zijn brandveilig en gecertificeerd. Vraag naar de voorwaarden of ​bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

iso9001
milieu certificaat
world-class franchise 2014

©2017 ColorGlo