Landelijk netwerk | regionale partners

LAMINAAT REINIGEN OF REPAREREN?

Hebt u schroeiplekken, kleine waterschade door lekkage of verstopping, beschadigde plinten of vloeren, etc.? Wij kunnen op vakkundige wijze uw laminaat reinigen of indien nodig: uw laminaat herstellen. Kleine beschadigingen aan laminaat- en parketvloeren kunnen veelal goed hersteld worden. Laminaat reinigen en terug in oorspronkelijke staat brengen: Color Glo regelt het voor u. Ook voor laminaat herstellen, dof laminaat herstellen of vochtschade laminaat herstellen kunt u steeds bij ons terecht. Heeft u in plaats van laminaat of parket vloerbedekking  in uw huis? Ook deze kunnen we voor u reinigen.

Laminaat herstellen

Laminaat herstellen en laminaat reinigen kan meestal snel, kostenbesparend en eenvoudig. Dit komt omdat de laminaatvloer voor het herstellen niet uit elkaar hoeft te worden gehaald. Voor kleine beschadigingen zoals krasjes, verkleuringen, gaatjes en val-/stootschades, kunt u steeds bij Color Glo Benelux terecht.

 

Dof laminaat herstellen

Ook voor dof laminaat herstellen bent u bij Color Glo op de juiste plaats. Bent u benieuwd of uw dof laminaat te herstellen is? Dan bekijken we wat de oorzaak is, want afhankelijk daarvan kunnen we zien of we het dof laminaat herstellen kunnen. De oorzaak onderzoeken is over het algemeen een lastige zaak. Daarom kunt u een beroep doen op Color Glo voor het dof laminaat herstellen.

 

Vochtschade laminaat herstellen of waterschade laminaat herstellen

De meeste waterschades aan laminaatvloeren worden veroorzaakt door een lekkende leiding of afvoer. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door uw vaatwasser of wasmachine. Voor vochtschade laminaat herstellen of waterschade laminaat herstellen kan u een beroep doen op Color Glo. Ook voor laminaat reinigen na de water- of vochtschade kunt u bij ons terecht.

 

Veelal zie je een verkleuring in de vloer en delen van de laminaatvloer zullen gaan ‘schotelen’. Dit is het opkrullen van de laminaatdelen. Het water is veelal via de zijkant van de vloer of via de bovenkant van de vloer, onder de laminaatvloer gestroomd. De ondervloer zuigt zich vervolgens vol en u zit met de ellende. Geen nood, wij kunnen voor u een prima oplossing verzorgen en uw waterschade laminaat herstellen en uw laminaat reinigen.

In de meeste gevallen kunt u de schade claimen op uw woonhuisverzekering of inboedelverzekering. Welke verzekering van toepassing is, is afhankelijk van de wijze van leggen van de laminaatvloer. De meeste laminaatvloeren liggen zwevend en zijn niet onderling verlijmd. De vloer behoort dan tot uw inboedelverzekering. Ligt de laminaatvloer wel onderling verlijmd, dan zal deze veelal tot uw woonhuisverzekering behoren.

 

Beschadigd laminaat herstellen

Op een laminaat vloer wordt geleefd. En dat laat vroeg of laat zijn sporen na. Bij het verschuiven van meubels ontstaan er krassen. Als er zware voorwerpen op de grond vallen, zit er zo een deukje in je laminaat. En zo zijn er nog wel meer dingen te verzinnen waar je vloer onder te lijden heeft. Uiteraard wil je je vloer zo gaaf en mooi mogelijk houden en dus is er zo nu en dan wat herstel nodig. Wij kunnen uw beschadigd laminaat herstellen en vervolgens uw laminaat reinigen

Bij Color Glo kan u steeds terecht voor beschadigd laminaat herstellen. Color Glo reinigt, deodoriseert, herstelt, kleurt en renoveert dagelijks duizenden kostbare interieurs wereldwijd. ‘‘Color Glo werkt kwalitatief, snel en efficiënt en maakt alles weer zo goed als nieuw!

 

Dus, wilt u uw laminaat reinigen, dof laminaat herstellen, vochtschade laminaat herstellen of beschadigd laminaat herstellen? Neem gauw contact op voor meer informatie. Wij denken graag mee naar een passende oplossing!

iso9001
milieu certificaat
world-class franchise 2014

©2017 ColorGlo