Landelijk netwerk | regionale partners

KOZIJN REPARATIE

Kozijn herstellen in plaats van vervangen!

Color Glo Benelux is specialist in kozijn reparatie van aluminium, kunststof en houten kozijnen, zowel voor raamkozijnen als deurkozijnen. Deuken, gaten, beschadigingen, ontzette ramen en deuren vormen voor onze kozijn herstellers geen enkel probleem. Om kozijn reparatie uit te voeren, werken zij namelijk met de meest professionele technieken.

Een kapot of rot kozijn repareren

Er wordt vaak beweerd dat kozijn reparatie niet mogelijk is. Maar, Color Glo Benelux bewijst dagelijks het tegendeel. Of het nu gaat om een kras in uw kozijn herstellen, een opengebroken kozijn repareren of een rot kozijn repareren: wij staan dag en nacht voor u klaar. In veel gevallen is kozijn reparatie zonder vervanging van het gehele kozijn een mogelijkheid. Hierin is Color Glo een voorloper.

Met kozijn reparatie spaart u uw portemonnee én het milieu!

Kozijn reparatie door Color Glo Benelux is een heel goed én goedkoop alternatief voor kozijnen vervangen. De door ons gerepareerde kozijnen gaan levenslang mee en de kozijn reparatie is bovendien onzichtbaar!

Kunststof kozijn reparatie

Door de jaren heen zullen uw kunststof kozijn sporen van slijtage of misschien zelfs structurele schade gaan vertonen. Dat is vervelend, want in dat geval is kunststof kozijn reparatie noodzakelijk. U wilt natuurlijk dat uw kunststof kozijnen er te allen tijde zo optimaal mogelijk uitzien. In deze situatie heeft u niet meteen te denken aan het vervangen van bestaande kunststof kozijnen. Dit gaat immers gepaard met een niet onaanzienlijk prijskaartje dat u vanzelfsprekend zou willen voorkomen. In veel gevallen kunt u namelijk ook denken aan kunststof kozijn reparatie. Color Glo is specialist in kozijn reparatie omwille van deuken, gaten, beschadigingen, … Naast kunststof kozijn reparatie kunt u ook uw kunststof kozijnen laten reinigen of herkleuren door Color Glo Benelux.

Houten kozijn repareren

Wilt u een houten kozijn repareren omdat het hout rot is? Dan wist u vast niet dat een rot kozijn repareren niet altijd per se nodig is. In de meeste gevallen is 95% van een rot houten kozijn nog in goede staat. Zo’n gedeeltelijk aangetast houten kozijn repareren klinkt niet alleen tegenstrijdig, maar dat is het ook. Color Glo is dé oplossing voor definitieve houten kozijn reparatie, zonder kozijnvervanging.

Aluminium kozijn herstellen

Ook voor de reparatie van uw aluminium kozijn kunt u terecht bij Color Glo Benelux.

Aluminium kozijnen kunnen aan kozijn reparatie toe zijn door bijvoorbeeld transport, plaatsing, weersomstandigheden of inbraak. In het geval van schade wordt al snel gedacht aan het geheel vervangen van een kozijn. Maar wij kunnen zorgen voor aluminium kozijn reparatie en meestal zodanig herstellen zodat er achteraf geen schade meer te zien is. Laat u uw aluminium kozijn herstellen in plaats van vervangen. Dan bespaart u dus heel wat kosten met vaak hetzelfde resultaat.

Voordelen kozijn reparatie

  • Met kozijn reparatie bespaart u handenvol geld – tot wel 90% van de kosten bij kozijnen vervanging.
  • Kozijn reparatie veroorzaakt veel minder overlast dan kozijnvervanging, waarbij kozijn en ruit verwijderd moeten worden. De werkzaamheden kunnen bovendien vanuit buiten uitgevoerd worden.
  • Bij houten kozijn repareren is er de minste kans op beschadigingen, zoals het stucwerk aan de binnenzijde, tegelwerk, vensterbanken, etc..
  • Ook het vervangen van (enkel) glas hoeft geen reden te zijn om kozijnen geheel te vervangen. Dat kan bijna in alle gevallen in het bestaande kozijn.
  • Tenslotte helpt u het milieu een handje door te kiezen voor kozijn reparatie. Door te voorkomen dat gezond hout onnodig weggegooid wordt.

Wilt u meer informatie over kozijn reparatie? Of wilt u weten wat de kosten zijn van een houten, aluminium of kunststof kozijn herstellen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder!

iso9001
milieu certificaat
world-class franchise 2014

©2017 ColorGlo