Landelijk netwerk | regionale partners

EXPERT IN INTERIEUR REINIGEN EN INTERIEURHERSTEL

Is de bekleding van uw bankstel of stoelen beschadigd, bevlekt of kapot? Zijn uw kunststof raamkozijnen gescheurd of vergeeld? Heeft u een gaatje of scheurtje in uw vloerbedekking ? Is er een beschadiging aan uw laminaat of parket ? Heeft u inbraakschade aan uw raam- of deurkozijn opgelopen? Dan bent u bij Color Glo Benelux aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in interieur reinigen en interieurherstel.

Interieur reinigen en meubelreparatie

In een interieur wordt geleefd. Zeker met kinderen en/of huisdieren hebben uw meubels heel wat te lijden. Ook tijdens feestjes kan er al eens gemorst worden, bijvoorbeeld met rode wijn. Color Glo is dé expert in het interieur reinigen en zorgt voor perfecte meubelreparatie.

Ongelukjes kunnen nu eenmaal gebeuren waardoor er vlekken ontstaan op uw vloerbekleding of meubels. Wanneer een gewoon sopje niet meer helpt, biedt Color Glo de oplossing voor het interieur reinigen en eventuele interieurschade. Wanen uw kinderen zich Picasso en hebben ze uw meubels gebruikt als canvas? Ook voor deze meubelrenovatie kunt u bij ons terecht. Color Glo kan u van dienst zijn bij de verwijdering van dierenharen, kringen van drankglazen op uw meubels en nog zoveel meer. Zelfs voor geurverwijdering kan u bij ons terecht.

Interieurherstel en interieurschade verhelpen

Wilt u interieurherstel laten doen aan het interieur van uw woning, kantoor, horecagelegenheid, …? U wilt hoge vervangingskosten en kosten voor meubelrenovatie vermijden en u ziet op tegen een langdurige meubelrenovatie of meubelreparatie? Dan bent u bij Color Glo aan het juiste adres voor uw interieurherstel. Wij werken kostenbesparend en zeer effectief.

Color Glo Benelux heeft een ruime ervaring in het herstel van interieurschade en meubels herstellen. Wij hebben een actief netwerk van interieur herstellers in de Benelux, waardoor we snel ter plekke kunnen komen voor het herstellen van uw interieurschade.

Meubels herstellen

Door veelvuldig gebruik van uw meubels kan er interieurschade ontstaan aan uw stoelen, banken, zetels of sofa’s. Voor de meubelrenovatie van deze schades kan u steeds terecht bij Color Glo. Wij kunnen uw meubels herstellen op een zeer professionele wijze.

Wij zijn expert in meubelrenovatie; of het nu gaat om het herstellen, reinigen, herconditioneren of een nieuwe kleur geven van uw stoffen of lederen meubels. Heeft u een scheurtje, brandplek, vlek in uw meubelstuk? Is uw kostbare zetel door verloop van tijd verweerd geraakt? Of wilt u uw stoffen of lederen meubel graag in een andere kleur? Neem dan contact op met Color Glo voor deze meubelreparatie.

Meer informatie over interieur reinigen of meubelrenovatie?

Al sinds 1976 maakt Color Glo gebruik van gepatenteerde, milieuvriendelijke producten voor interieurreiniging of meubelrenovatie. Wij kunnen de bekleding van uw bankstel of stoelen in uw woning, tegen lage kosten, repareren of een compleet nieuw aanzien geven bij u thuis zonder uw stoelen van kostbare nieuwe bekleding te voorzien. Restyling in iedere door u gewenste kleur is ook mogelijk. Onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen en zijn brandveilig en gecertificeerd. Vraag naar de voorwaarden betreffende ons interieurherstel of bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

iso9001
milieu certificaat
world-class franchise 2014

©2017 ColorGlo