Landelijk netwerk | regionale partners

CARAVANS EN MOBILE HOMES

Voor de reparatie van het in- en exterieur van uw caravan of camper bent u bij Color Glo aan het juiste adres. Kunststof gescheurd, bevlekt of vergeeld? Gaatje of scheurtje in uw vloerbedekking? Last van nare luchtjes?

Caravan opknappen: interieur en buitenkant

Wilt u graag uw camper of caravan opknappen? En wilt u dan het interieur en/of het exterieur van uw caravan of camper opknappen? Bij Color Glo bent u aan het juiste adres. Is bijvoorbeeld het kunststof gescheurd, bevlekt of vergeeld? Zit er een gaatje of scheurtje in uw vloerbedekking? Of heeft u last van ​nare luchtjes​? Neem dan ​contact​ met ons op voor het opknappen van de buitenkant en binnenkant van uw caravan of camper.

Binnenkant caravan opknappen

Zou u graag uw caravan interieur opknappen, maar ziet u op tegen de hoge kosten die dit met zich meebrengt? Maak dan kennis met Color Glo. Wij zijn al ruim 35 jaar gespecialiseerd in caravans opknappen en campers opknappen. Wij kunnen het interieur camper vernieuwen of het interieur van uw caravan. Wij herstellen, reinigen, deodoriseren of geven een nieuwe kleur aan het interieur van uw caravan bij u op locatie. Of het nu om een leer, vinyl, textiel of kunststof interieur gaat. Ook voor het opknappen van ​het interieur van uw auto​ kunt u bij ons terecht.

Buitenkant caravan opknappen

Niet alleen het opknappen van het interieur van uw caravan of camper nemen wij voor onze rekening. Ook zijn we gespecialiseerd in de buitenkant van uw camper of caravan opknappen, hoewel dit zich beperkt tot het herstellen van kleine beschadigingen zoals barstjes. Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke, gepatenteerde producten om uw gehele camper of caravan op te knappen. ​U kunt, na onze vakkundige behandeling met speciale gepatenteerde producten, uw kostbare eigendom meteen weer in gebruik nemen. Geen vieze luchtjes en meteen droog. Snel professioneel en zonder gedoe. Het resultaat is echt verbluffend! Neem snel ​contact​ op voor meer informatie.

iso9001
milieu certificaat
world-class franchise 2014

©2017 ColorGlo