Landelijk netwerk | regionale partners

Color Glo geeft uw caravan of camper een tweede leven!

Bekleding van uw stoelen beschadigd of kapot? Kunststof gescheurd, bevlekt of vergeeld? Gaatje of scheurtje in uw vloerbedekking? Last van nare luchtjes? U zou het graag in orde willen maken, maar u ziet op tegen de hoge kosten die dit met zich meebrengt? Dan bent u bij Color Glo aan het juiste adres!

Wij herstellen, reinigen, deodoriseren of geven nieuwe kleur aan het interieur van uw caravan of camper bij u op locatie. Of het nou leer, vinyl, textiel, hout of kunststof is. U kunt, na onze vakkundige behandeling met speciale gepatenteerde producten, uw kostbare eigendom meteen weer in gebruik nemen.

Geen vieze luchtjes, meteen droog en milieuvriendelijk. Snel professioneel en zonder gedoe. Het resultaat is echt verbluffend!

Al sinds 1975 maakt Color Glo gebruik van gepatenteerde, milieuvriendelijke producten. Wij kunnen de bekleding en het kunststof van uw interieur van uw caravan of mobile home, tegen lage kosten, repareren of een compleet nieuw aanzien geven bij u op locatie. Restyling in iedere door u gewenste kleur is ook mogelijk. Onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen en zijn brandveilig en gecertificeerd. Vraag naar de voorwaarden of contacteer ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

“We wisten niet wat we aan moesten met ons vale en muffe interieur. Met de standaard schoonmaakmiddelen konden we het niet schoner krijgen en met de beschadigingen in het plastic en de bekleding wisten we ons al helemaal geen raad.”
“Wij zouden zo graag van die muffe lucht af willen. Gewoon na het uit de stalling halen van onze caravan alles weer lekker fris en als nieuw.”
Dit zijn veel gehoorde kreten van eigenaars.

Color Glo reinigt, deodoriseert, herstelt, kleurt en renoveert dagelijks duizenden kostbare interieurs wereldwijd. “Color Glo werkt kwalitatief, snel en efficiënt en maakt alles weer zo goed als nieuw!

iso9001
milieu certificaat
world-class franchise 2014

©2017 ColorGlo