Landelijk netwerk | regionale partners

BOTEN EN VLIEGTUIGEN

Boot interieur opknappen

Uw boot interieur opknappen: dat is een tijdrovende en kostbare klus. Dat weten wij bij Color Glo als geen ander. Wij kunnen u daarmee helpen en uw gehele boot interieur opknappen. Of het nu gaat om binnenbekleding boot vervangen, het gehele interieur boot vernieuwen of slechts interieurherstel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u voor al uw vragen ​contact​ met ons opnemen.

Binnenbekleding boot vervangen

Wilt u graag de binnenbekleding boot vervangen omdat de bootbekleding beschimmeld, beschadigd of kapot is? Is het kunststof in de boot gescheurd of vergeeld? Of wilt u gewoonweg uw interieur boot vernieuwen? Wij snappen dat u dan opziet tegen de hoge kosten die het interieurherstel van een boot met zich meebrengt. Maar dat is niet nodig! Maak kennis met Color Glo en wij gaan het interieur boot opknappen tegen een aantrekkelijk tarief.

Interieur boot opknappen met hoogwaardige producten

Color Glo heeft al meer dan 35 jaar ervaring met boot interieur opknappen. Wij herstellen, reinigen of geven nieuwe kleur aan uw bekleding bij u op locatie. Of uw binnenbekleding boot vervangen moet worden met leer, vinyl, textiel of kunststof. Uw boot hoeft niet uit de vaart genomen te worden, want wij nemen uw stoelen of kussens niet mee. Een ander voordeel is dat u na onze speciale behandeling en interieurherstel uw kostbare eigendommen meteen weer in gebruik kan nemen. Geen vieze luchtjes geen gedoe. Het resultaat is echt verbluffend! En wist u dat u ook voor interieurherstel voor uw ​woning​ of ​auto bij Color Glo terecht kunt?

Wilt u meer informatie ontvangen over boot interieur opknappen? Neem dan gerust ​contact met ons op.

Vliegtuigstoelen

Door FAA goedgekeurde reparatie van vliegtuigstoelen

Bekleding van uw vliegtuigstoelen vuil, beschadigd of kapot? Gaatje of scheur in uw vloerbedekking of wandbekleding? U zou het graag in orde willen maken maar u ziet op tegen de hoge kosten die dit met zich mee brengt? Dan bent u bij Color Glo aan het juiste adres! Wij herstellen, reinigen of geven nieuwe kleur aan uw bekleding bij u op lokatie in de hangaar of op het platform. Of het het nou leer, vinyl, textiel of kunststof is. Uw vliegtuig hoeft niet uit de vaart genomen te worden, wij demonteren uw stoelen niet. U kunt na onze speciale Color Glo behandeling uw kostbare eigendommen meteen weer in gebruik nemen. Meteen droog, geen vieze luchtjes, geen gedoe. Color Glo producten zijn ”FAA approved”.

iso9001
milieu certificaat
world-class franchise 2014

©2017 ColorGlo