Landelijk netwerk | regionale partners

BEKLEDING REINIGER GEZOCHT?

Wij hebben van bekleding reinigen een kunst gemaakt. Hardnekkige vlekken in uw autobekleding, stoelbekleding of vloerbekleding ? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uw stoelbekleding reinigen. U heeft alles al geprobeerd om van die nare vlek af te komen maar niets bood soelaas toen u aan de slag ging met een bekleding reiniger? Dan bent u bij Color Glo Benelux helemaal aan het juiste adres!

Leren bekleding reinigen of stoffen bekleding reinigen

Wij verwijderen hardnekkige vlekken uit de bekleding van uw auto, uw meubel of tapijt bij u op locatie. Of het nu rode wijn, kauwgom of koffie is geweest. Wij zijn als bekleding reiniger gespecialiseerd in leren bekleding reinigen en stoffen bekleding reinigen. Of we nu aan de slag gaan met stoelbekleding reinigen, bekleding bank reinigen of autobekleding laten reinigen . Direct na onze unieke vakkundige behandeling kunt u uw meubels weer in gebruik nemen. Onze speciale, gepatenteerde producten uit de Verenigde Staten zijn snel droog & milieuvriendelijk. Na de behandeling ziet uw kamer of auto er weer keurig uit. Het resultaat is echt verbluffend!

 

Al ruim 35 jaar professionele bekleding reiniger

Al sinds 1976 maakt Color Glo gebruik van gepatenteerde, milieuvriendelijke bekleding reiniger producten. Wij kunnen de bekleding en het kunststof van uw auto of kamer, tegen lage kosten, repareren, deodoriseren, reinigen of een compleet nieuw aanzien geven bij u op locatie. Restyling in iedere door u gewenste kleur is ook mogelijk. Onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen en zijn brandveilig en gecertificeerd. Vraag naar de voorwaarden of bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Color Glo reinigt, deodoriseert, herstelt, kleurt en renoveert dagelijks duizenden kostbare interieurs wereldwijd. ‘‘Color Glo werkt kwalitatief, snel en efficiënt en maakt alles weer zo goed als nieuw!

Stoelbekleding reinigen en bekleding bank reinigen

Door veelvuldig gebruik kan er gebruikersschade ontstaan aan uw stoelen, banken, zetels of sofa’s. Voor stoelbekleding reinigen of voor de bekleding bank reinigen kan u steeds terecht bij Color Glo.
Wij zijn expert in het herstellen, reinigen, herconditioneren of een nieuwe kleur geven van uw stoffen of lederen meubels. Heeft u vlek, brandplek of zelfs een scheurtje in uw meubelstuk? Is uw kostbare zetel door verloop van tijd verweerd geraakt? Wilt u uw stoffen bekleding reinigen of de leren bekleding reinigen van uw meubel? Neem dan contact op met Color Glo voor deze bekleding reiniger.

Autobekleding laten reinigen

Een ongelukje is snel gebeurd, waardoor er nu eenmaal vlekken kunnen ontstaan op uw autobekleding. Een gewoon sopje is dan niet de aangewezen manier voor autobekleding laten reinigen, deze te natte manier van autobekleding reinigen zorgt er tevens voor dat u de vuilafstotende laag verwijderd. De beste oplossing biedt Color Glo Benelux, wij reinigen uw autobekleding snel en efficiënt op een zeer professionele manier. Bovendien kan u ook bij ons terecht voor geurverwijdering.

iso9001
milieu certificaat
world-class franchise 2014

©2017 ColorGlo