Landelijk netwerk | regionale partners

AUTOBEKLEDING REINIGEN OF REPAREREN?

Is de bekleding van uw auto, vrachtwagen of bus vuil, beschadigd of kapot? Heeft u een gaatje of kras in uw dashboard of deurpaneel? Is uw bumper of spiegelkap gescheurd? Zijn uw koplampen dof geworden? Color Glo Benelux is dé expert als het aankomt op autobekleding reinigen. Wij verzorgen het autobekleding schoonmaken bij u op locatie. Naast autobekleding reinigen houden we ons ook bezig met auto bekleding reparatie.

Autobekleding schoonmaken

Over autobekleding schoonmaken denk je normaal niet zo na. Totdat je je op enig moment realiseert dat de bekleding van je auto wel eens een schoonmaakbeurt zou kunnen gebruiken. Je autobekleding laten reinigen door Color Glo Benelux is altijd een goed idee. Want ook in je auto kunnen ongelukjes gebeuren waardoor er vlekken ontstaan op de stoffen vloerbekleding. Of erger nog op de stoffen of lederen bekleding van je autostoel.

Wanneer je zelf begint met autobekleding reinigen, zie je pas hoe smerig de bekleding van de stoelen is. En op dat moment realiseer je je dat je gehele autobekleding laten reinigen een beter idee is.

Autobekleding laten reinigen op professionele wijze

Ga je zelf je autobekleding schoonmaken? Dan is een gewoon sopje van water met zeep of een ander schoonmaakmiddel niet voldoende. Dit is namelijk een te natte manier van autobekleding reinigen. Deze manier van autobekleding schoonmaken zorgt ervoor dat de vuilafstotende laag op de stoelbekleding verwijderd wordt. De resten van een normaal sopje trekken ook sneller vuil aan. Uw autobekleding laten reinigen kunt u dus het best laten doen door Color Glo Benelux. Wij gaan op een professionele wijze, met professionele schoonmaaktechnieken -en producten aan de slag met het autobekleding reinigen. Ook voor geurverwijdering kan u bij ons terecht.

Auto bekleding reparatie

Wie op zoek is naar dé specialist op het gebied van auto bekleding reparatie, is bij Color Glo Benelux aan het goede adres. Color Glo Benelux heeft een ruime ervaring in auto bekleding reparatie en zorgt er op efficiënte en voordelige wijze voor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Of het nu gaat om krassen auto verwijderen, het herstellen van versleten portier- of autostoelbekleding, brandgaten of scheurtjes

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe en met welke materialen we auto bekleding reparatie op een effectieve en efficiënte wijze aan moeten pakken. Het resultaat: volledig herstelde interieurs voor een scherp tarief.

Krassen auto verwijderen

Wilt u een kras auto herstellen of scheuren en gaatjes in harde kunststof delen laten herstellen, bijvoorbeeld deuren of het dashboard? Met de nieuwste en slimste technieken nemen wij de gehele auto bekleding reparatie voor onze rekening. Wij maken de kleur en structuur van het materiaal precies na. U kunt bij ons zelfs terecht om uw beschadigde delen in elke gewenste kleur te laten herkleuren! De auto bekleding reparatie wordt bij u ter plaatse uitgevoerd.

Onze Speciale Color Glo behandeling voor auto bekleding reparatie

Of het het nou leer, vinyl, textiel of kunststof is. U bent uw auto niet kwijt, wij demonteren uw stoelen niet. U kunt na onze speciale Color Glo behandeling uw kostbare eigendommen meteen weer in gebruik nemen. Meteen droog, geen vieze luchtjes, geen gedoe. Het resultaat is echt verbluffend!

Al sinds 1976 maakt Color Glo gebruik van gepatenteerde, milieuvriendelijke producten. Wij kunnen uw auto bekleding reparatie of reconditionering tegen lage kosten bij u op locatie doen, zonder uw stoelen van kostbare nieuwe bekleding te voorzien. Restyling in iedere door u gewenste kleur is ook mogelijk. Onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen en zijn brandveilig en gecertificeerd. Vraag naar de voorwaarden of neem gerust ​contact​ op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Color Glo Benelux reinigt, deodoriseert, herstelt, kleurt en renoveert jaarlijks honderden kostbare auto-interieurs wereldwijd. ‘‘Color Glo werkt kwalitatief, snel en efficiënt en maakt alles weer zo goed als nieuw!

iso9001
milieu certificaat
world-class franchise 2014

©2017 ColorGlo